آثار شوم و زیانبار موسیقی بر اعصاب

وبسایت تفریحی کـــولـاکــ91 | K o O l A k 9 1

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

آخرین ارسالی های انجمن

 

آثار شوم و زیانبار موسیقی بر اعصاب

این متن اختصاصی کولاک 91 می باشد و از روی کتاب "جوانی را چگونه پاس بداریم؟" نوشته شده است.


قال الصادق(ع): «اَلغِناءُ مَجلِسٌ لا ناظَرَ اللّهُ اِلی اَهلِهِ وَالغِناءُ یُورِثُ النِّفاقَ وَ یُعَقِّبُ الفَقر» (مستدرک الوسائل،ج2،ص457)

 مجلس ساز و آواز مجلسی است که خدا به ساکنان آن نظر لطف و رحمت ندارد،و ساز و آواز موجب نفاق است و تنگدستی را در پی دارد.

 

آثار زینبار موسیقی بر اعصاب

برای خواندن ادامه ی این متنِ ثابت شده ی علمی درباره ی آثار شوم و زیانبار موسیقی بر اعصاب به ادامه ی مطلب بروید...

 

 

 

یقیناً تمامی دستورات دینی بر اساس یک سلسله مصالح و مفاسد(منفعت ها و ضررها) پایه ریزی و تشریع شده است.هر چه علم و دانش بشری تکامل و پیشرفت پیدا می کند به اسرار دقیق و ریزه کاریهای آن پی می برد.یکی از محرّمات و دستورات تحریمی اسلام استفاده از غنا و موسیقی است و به جهت پیامد های مخرّب و زیان بخش آن بر روی اعصاب و روان،آنرا ممنوع نموده است.

دانشمندان به بعضی از آن اسرار دسترسی پیدا کرده اند که به آن اشاره می کنیم. دانشمندان علم فیزیولوژی دستگاه عصبی انسان را دو دسته نموده اند:

1- سلسله اعصاب ارتباطی: شامل ستون مرکزی عصبی از نخاع گرفته تا نیمکره های مغز و نیز اعصاب محیطی می باشد.

2- سلسله اعصاب نباتی: شامل سیستم سمپاتیک و پاراسمپاتیک می باشد.سیستم اعصاب سمپاتیک از اوّل ستون فقرات آغاز گردیده و دنباله آن به سایر اعضا پخش می گردد.اما اعصاب پاراسمپاتیک از مغز شروع شده و سپس از ستون فقرات گذشته و از مقابل اعصاب سمپاتیک به تمام بدن تقسیم می گردد.اعصاب سمپاتیک و پاراسمپاتیک همانند قوّه ی جاذبه و دافعه در بدن عمل می نمایند. اعصاب سمپاتیک وظیفه ی تنگ کردن رگها،اتساع عضلات،جلوگیری از ترشح،فشارخون.و اعصاب پاراسمپاتیک وظیفه ی گشاد کردن رگها،انقباض عضلات،ایجاد ترشح، تقلیل فشارخون را به عهده دارد.

این دو گروه از اعصاب تا هنگامیکه تحریکاتی از خارج بر آنها وارد نیابد،کار می کنند و تعادل بدن را حفظ می کنند.و این تعادل در صحت و سلامتی روحی و جسمی دخالت زیاد دارد.ولی هر گاه یکی از این دو،تعادل و توازن خود را از دست بدهند،نظم مملکت بدن به هم می خورد و در اثر از دست دادن ایین تعادل،اختلال روانی و کالبدی،(روحی و جسمی) پدید می آید.هنگامیکه از خارج تحریکاتی بر روی اعصاب شروع می شود،اعصاب سمپاتیک یا پاراسمپاتیک،هر دو تعادل خود را به میزان تحریکات خارجی از دست داده و پائین و بالا می روند. بدیهی است به هر اندازه ای که فاصله بین این دو سیستم اعصاب ایجاد شود،به همان اندازه نگرانی های روانی،و عدم تعادل آغاز می شود.از جمله علل تحریکات خارجی که تعادل بین اعصاب سمپاتییک و پاراسمپاتیک را به هم می زند ارتعاشات موسیقی است.آثار زیانبار آهنگهای تُند و نشاط انگیز موسیقی که باعث تحریک اعصاب می شود،صاحب آن کم کم دچار اختلالات روانی از قبیل:بیداری های زیاد،فعالیت های بی موقع،خوشی های ناگهانی،خنده های بی جا،پرگوئی،ادای سخنان مسخره و هزیان آمیز،حالت عصبانیت،دیگرآزاری،شهوترانی و تحریک قوای جنسی،کم شدن قدرت تحمل و بردباری،خواب زیاد،سستی و بی حالی،غفلت و فراموشی،بدبینی به جامعه در او پدید می آید.

   در اثر ادامه ی این عمل ممکن است شخص دچار مرض«مانی»که نوعی از جنون است شود . و اگر شدت پیدا کند شخص به           

مرض «پارانویا » مبتلا خواهد شد. این گونه امراض در کشور های به ظاهر متمدن دنیا بیشتر یافت می شود. مجله ی «دیمانش ای لوستر» چاپ پاریس می نویسد : با اینکه دانشمندان قرن اخیر کم و بیش فهمیده اند که موسیقی در اعصاب انسان اثر بدی دارد ولی هنوز از اهمیت آن غافل هستند. تا اینکه در چند سال قبل دکتر ولف آدلر پرفسور دانشگاه کلمبیا ثابت کرد که : بهترین و دلکش ترین نوار های موسیقی شوم ترین آثار را بر روی اعصاب انسان می گذارد. مخصوصا هنگامی که هوا گرم باشد ، این تأثیر مخرب خیلی بیشتر می شود.  کشفیات این طبیب چنان در مردم آمریکا تأثیر گذاشت که هزاران هزار نفر از مردم به دستورش عمل کرده و موسیقی را بر خود حرام کردند و حتی لایحه مفصلی تحویل سنای آمریکا شد تا هر گونه کنسرت موسیقی عمومی ممنوع اعلام شد. امید است جوانان عزیز به خطرات زیانبار موسیقی توجه کرده و از آن دوری کنند.


این متن اختصاصی کولاک 91 می باشد و از روی کتاب "جوانی را چگونه پاس بداریم؟" نوشته شده است.

کپی برداری از این مطلب فقط با درج نام و لینک منبع(که فقط کولاک 91 می باشد)مجاز می باشد،در غیر این صورت کپی برداری شرعاً حرام است.

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش